مواد لازم برای تهیه آش ترخینه
- ترخینه ۲۵۰ گرم
- نیم لیتر نخود
- لوبیا نصف لیوان
- عدس نصف پیمانه
- پیاز ۴ عدد
- مولدورا (سایه، جعفری، گشنیز، اسفناج) 500 گرم
- نعنا خشک و کشک به مقدار لازم
طرز تهیه آش ترخینه کرمانشاه
روش های مختلفی برای تهیه این سوپ خوشمزه وجود دارد، بیایید در مورد دو تا از خوشمزه ترین و مفیدترین سوپ ها صحبت کنیم.
مرحله اول
برای شفاف شدن آبگوشت باید ظرف را یک شب در ظرف مناسب خیس کنید و اگر معده حساسی دارید می توانید یک شب نخود، لوبیا و نخود را خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب آن را عوض کنید. سپس پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا روشن و طلایی شود در این مرحله نخود و لوبیا را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس 6 پیمانه آب اضافه کنید و بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید
|
مرحله دوم
https://bonvan.ir/%d8%a2%d8%b4-%d8%aa%d8%b1%d8%ae%db%8c%d9%86%d9%87-%d8%b1%d8%a7-%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%db%8c%d9%86-%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d9%be%d8%ae%d8%aa-%d8%ae%d9%88%d8%b4%d9%85%d8%b2%d9%87%d8%aa%d8%b1-%da%a9/مواد لازم برای تهیه آش ترخینه
- ترخینه ۲۵۰ گرم
- نیم لیتر نخود
- لوبیا نصف لیوان
- عدس نصف پیمانه
- پیاز ۴ عدد
- مولدورا (سایه، جعفری، گشنیز، اسفناج) 500 گرم
- نعنا خشک و کشک به مقدار لازم
طرز تهیه آش ترخینه کرمانشاه
روش های مختلفی برای تهیه این سوپ خوشمزه وجود دارد، بیایید در مورد دو تا از خوشمزه ترین و مفیدترین سوپ ها صحبت کنیم.
مرحله اول
برای شفاف شدن آبگوشت باید ظرف را یک شب در ظرف مناسب خیس کنید و اگر معده حساسی دارید می توانید یک شب نخود، لوبیا و نخود را خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب آن را عوض کنید. سپس پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا روشن و طلایی شود در این مرحله نخود و لوبیا را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس 6 پیمانه آب اضافه کنید و بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید
|